7.9.06

Kuka kenenkin sängystä löytyy

Kaveripiiristäkin löytyy, ah, niin ylevöittävää kaksinaamaisuutta. Yksi tuttava seurusteli jonkin aikaa erään Miehen kanssa, kunnes suhde päättyi eroon. Sittemmin Mies päätyi suhteeseen uuden naisen kanssa. Koska kyse on laajasta ja sosiaalisesta tuttavapiiristä, tuli Miehen Entisestä ja Nykyisestä hyviä kavereita, jos ei ihan varsinaisia ystäviä kuitenkaan.

Entinen ei omien sanojensa mukaan tuntenut minkäänlaista mustasukkaisuutta Miehen ja Nykyisen suhteesta, ja tuli mielestään hyvin toimeen kummankin kanssa. Yhteisiä illanviettoja koko kaveripiirin kesken järjestettiin usein.

Kerran Nykyinen ei ollut mukana tällaisessa illanvietossa, ja baarin pilkun jälkeisillä kotijatkoilla Mies ja Entinen huomasivat yhdessä vaiheessa jääneensä kahdestaan. Mies ja Entinen päätyivät sänkyyn, onhan Entinen kuitenkin vähän haikaillut Miehen perään. Nykyinen ei ainakaan toistaiseksi tiedä tapahtumasta mitään.


Entinen: 1, Nykyinen: 0.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

taidat itse olla tuo "Nykyinen" kun noin katkerasti selität?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kohdin tulee muistaa, että miehelläkin on aivot. Siis mahdollinen pettäminen on yhtä paljon hänen valinta. Paino sanalla valinta - kukaan ei kai pakota pettämään.

Hyvillä naisystävyksillä lienee sellaisia sanattomia sopimuksia kuin ettei toiseen omaan tai entiseen kosketa.

Olen myös ymmärtänyt, että miehillä tällasia periaatteita on (jopa kuulemma enemmän ja ehdottomampia kuin naisilla), mutta käytäntö ei aina ole niin siistiä ja ylevää.

Luulen, että kuvaamasi kaltainen käyttäytyminen on molempien sukupuolten "ongelma" eikä niinkään vain naisten.

Anonyymi kirjoitti...

Pettämistä tapahtuu varmaan puolin ja toisin, juu. Mutta eikö erityisen naisellista ole juuri tuo kaveruuden teeskentely? Ainakin minun kokemuksen mukaan juuri naiset teeskentelevät olevansa "hyviä kavereita" exiensä ja niiden uusien heilojen kanssa, vaikka todelliset tunteet olisivat jotain muuta. Miehet sitten jäävät rehellisesti happamiksi.