23.10.06

Kaikki mitä tapahtuu lomaparatiisissa, jää lomaparatiisiin

Karoliinan palatessa myöhäiseltä kaukomaiden kesälomamatkaltaan virkisti Finnairin matkustamohenkilökunnan lakko reissua kummasti. Ruuhkainen ja sekainen Helsinki-Vantaa näytti nurjan puolensa, ja taksijonossa ihmisyys suorastaan puhkesi kukkaan.

Miltä lie lomalennolta palanneet Suomi-sankarit puivat Karoliinan edessä syyslomatapahtumiaan kovaäänisessä laskuhumalassa. Rähinähän siitä syttyi, kun Punatukkainen nainen 50+ syytti Tummatukkaista naista (niinikään 50+) aviomiehensä kanssa pelehtimisestä reissun viimeisenä iltana. Kyseinen Aviomies seisoskeli sivullisen tuntuisena turpeana ja tympääntyneenä, kun naisväki setvi kukamitä ja kenen kanssa.

Punatukkaisen naisen mielestä Tummatukkainen oli mennyt liian pitkälle tanssiessaan hitaita Aviomiehen kanssa rantadiskossa, kun taas Tummatukkaisen mielestä kyseessä oli normaali hauskanpito. Punatukkainen arveli Tummatukkaisen kuitenkin vain lämmitelleen varattua miestä valmiiksi hyökätäkseen tämän huoneeseen miehen vetäydyttyä nukkumaan. Tummatukkaisen mukaan hän ei suinkaan mennyt illan päätteeksi Punatukkaisen ja tämän Aviomiehen huoneeseen vaan omaansa. Punatukkaisen mukaan pariskunnan huoneesta kuitenkin löytyi Tummatukkaisen drinkkilasi.

Tummatukkainen ei pitänyt syytöksistä, vaan tönäisi Punatukkaista. Aviomies heräsi hetkeksi koomastaan kun hänen vaimonsa melkein kaatui hänen päälleen. Samaan aikaan saapui kuitenkin vapaa taksi poimimaan iloisen seurueen kyytiin, tosin Tummatukkaista naista ei Punatukkainen huolinut samaan kyytiin vaan tämä sai jäädä odottelemaan seuraavaa.


Koska kahakka ei päässyt kunnolla huipentumaan, jäivät pisteet alhaisiksi: Tummatukkainen nainen: 0,5 pistettä (syrjähyppyä ei koskaan näytetty toteen, puoli pistettä tulee tönäisystä), Punatukkainen nainen: 1 (se taksikyydin epääminen).

Ei kommentteja: